Få en billig hjemmeside, med fast tilknyttet supporter og grafiker. Professionel, mobil -og googlevenlig.

Forestil dig, at du fuldstændig slipper for besværet med vedligeholdelse af din hjemmeside. Hvis du har nye billeder videresender du blot til os, og vi sørger for at beskære dem korrekt og integrere dem flot på hjemmesiden. Med denne løsning, får du altså en fast grafiker & webdesigner, der hele tiden sørger for, at din hjemmeside er i den mest optimale forfatning. Løsningen koster fra kun 399,- /mdr + moms, og på trods af den skarpe pris går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Prisen er inkl. webhosting, løbende support, backup, og sikkerhed

Du vil få op til 5 undersider. Typisk anbefaler vi følgende undersider (menupunkter):

 • Forside
 • Ydelser
 • Referencer
 • Om os
 • Kontakt

Når disse sider er lavet er du køreklar og kan begynde at samle kundehenvendelser fra din egen hjemmeside.

Du vil altid have en sparringspartner et opkald væk, der er klar til at opdatere din hjemmeside. Vi sørger selvfølgelig også for, at der bliver taget backup samt installeret de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Derved er du altid sikret vis uheldet er ude og du bliver ramt af et hackerangreb.

Oprettelse koster kun 3995 ,- + moms


Hjemmeside til computer, tablet og mobil

Søgemaskineoptimering (SEO)

Links til din hjemmeside (linkbuilding)

Webhosting med SSL-certifikat (https)

Google Adwords

Google Analytics

Personlig rådgivning og support

Sikkerheds plugin og Backup

Opsætning af Facebook Pixel

Tekstforfatning af dygtige skribenter

Vi finder og tilpasser billeder

Online markedsføring af hjemmesiden


Professionel hjemmeside, der også tilpasser sig mobilen

Google er begyndt at forfordele mobilvenlige hjemmesider i søgeresultaterne. Derfor tilpasser en hjemmeside lavet af os, sig til alle enheder. Dette giver en langt større brugervenlighed, og det er et must for en moderne hjemmeside anno 2019.

Design, funktionalitet, og SEO i en sammenhængende treenighed

Det nytter ikke noget at have verdens flotteste hjemmesider, hvis maskineriet ikke fungerer korrekt. Siden skal være hurtig og brugervenlig, de interne links skal give mening og placeres naturlige steder. Derudover skal den tekniske SEO være på plads, så du kan komme frem på Google. Omvendt dur det heller ikke noget at du kan findes på Google, hvis dem der så rent faktisk besøger din hjemmeside forsvinder igen, fordi siden er uoverskuelig og har et utiltalende design. Der skal være en bevidst sammenhæng.

Søgemaskineoptimering
(SEO)

En professionel hjemmeside skal som minimum have en grundlæggende optimering til Google. Det vil sige:

 1. Installeret plugin´et Yoast, så der kan skrives metadata. Metadata er blandt andet den tekst der kommer frem på Google, når folk finder din hjemmeside. Derudover indsættes der her søgeord for hver underside.
 2. Siderne er hurtige og I mister derfor ikke kunder pga en langsom side
 3. Google er begyndt at forfordele mobilvenlige hjemmesider i søgeresultaterne. Derfor tilpasser alle vores hjemmesider sig mobil og tablets.

Google Analytics

En hjemmeside uden Google Analytics opsat, kan sammenlignes med at gå på jagt med bind for øjnene – man famler i blinde og kan ikke se om det man gør giver mening. Analytics bruges til at måle hvor mange besøgende der kommer til din hjemmeside, hvor de kommer fra, hvilken enhed de kommer fra, hvor gamle de er, osv, osv.

Hvis du har Google Ads opsat, kan du derudover måle hvilke annoncer der konverterer bedst og samler flest kunder/leads.

Google Search Console

Med Google Search Console kan du holde øje med dine organiske søgeord. Det er derfor også et must for en moderne hjemmeside, der også satser på andre marketing kanaler end blot de betalte.

Google Ads

Vi kan opsætte en utrolig effektiv leadgenerering gennem et sammenspil mellem Google Ads og din hjemmeside. Der hvor vi adskiller os fra et almindeligt Google Ads bureau er, at vi optimerer begge dele. Det vil sige, at når vi opsætter en annonce på Google Adwords sørger vi for at der er en underside på din hjemmeside der matcher 100%. Vi har kunder hvor vi opererer med 200 forskellige undersider, der alle matcher Google Ads annoncen 100%. Kunder, der har denne opsætning opleverer en klart højere konverteringsrater, end kunder der kører et simpelt setup uden en direkte sammenhæng mellem Google Ads annoncen og landingssiden.

Linkbuilding (offsite-SEO)

Selvom din hjemmeside har alle de SEO-tekniske aspekter opsat korrekt, er det LANGT fra nok hvis du skal havne på side 1 eller ligefrem nr 1 på Google. Det hårde arbejde ligger UDEN for din side. Det vil sige indhold omkring din side, og links fra andre hjemmesider, blogs, kataloger, og forums, mv.
Hver gang der f.eks skrives et blogindlæg om din hjemmeside, og der efterfølgende linkes til din hjemmeside vil Google belønne dig. Der skal dog ofte en hel del links til. Der findes et hav af strategier og muligheder inde for denne diciplin vi meget gerne vil fortælle mere om.

Peter WichWich Massage

Jeg kan klart anbefale Thomas. Opgaven blev løst professionelt og fulgt helt til dørs.

Bjarke TornagerMy Curio

Thomas gjorde et fortrinligt stykke arbejde, lige fra hjælp med idé udvikling, til design af selve vores virksomhedspræsentation. Alle deadlines blev overholdt, og oftest blev milepælene nået hurtigere end aftalt. Slutproduktet blev af yderst høj kvalitet, hvilket sidenhen er blevet bekræftet af forskellige samarbejdspartnere.

Thor AndersenCafe Livingstone

Det har været en fornøjelse at arbejde med thomas.. opgaven var forstået med det samme og jeg må sige at gennem de sidste 12 år hvor jeg har arbejdet sammen med større og mindre reklame bureauer så har thomas haft den bedste og hurtigste svar tid.. han holder 100% de deadlines han giver.
tusind tak for samarbejdet er sikker på vores veje krydses igen

Anja RavnRavnDeLuxe

BINGO!!! Thomas får mine varmeste anbefalinger for et fantastisk udført arbejde med fremstilling af logo. Her får du en seriøs og professionel håndværker, der ikke gir op før kunden er tilfreds. TAK!"


Bare fordi du kan få en billig hjemmeside er den stadig top-tunet!

På trods af den skarpe pris får du stadig et super godt produkt med de vigtige elementer anno 2020. Siden leveres med SEO-plugin så alle undersiderne kan optimeres mod google. Dvs du har mulighed for at skrive skræddersyede beskrivelser, så du selv kan bestemme hvad der vises på google. Derudover er der også styr på den tekniske (onsite) søgemaskineoptimering (SEO). F.eks leveres alle vores sider med:

 • SSL-certifikat (https)
 • Mulighed for titletags og metabeskrivelser
 • Hurtig loadhastighed
 • Billed-komprimering
 • Cache-plugin så tilbagevendende kunder ikke skal loade alt forfra

Alt i alt er dette produkt godt til mindre virksomheder der gerne vil igang, men ikke har et stort budget –  men selvfølgelig gerne vil have mulighed for at udbygge og vokse sig større med tiden – for heldigvis er der ingen begrænsninger på hvordan siden kan se ud om 1,2… eller 10 år. vi har uendelige muligheder for at udbygge siden i takt med vores kunder vokser sig større.


Protouch-bilpleje.dk …

… samler dagligt henvendelser via et smukt design, der spiller sammen med udvalgte CTA-funktioner  og bestillingsformularer.

MundasRens.dk …

… har over 100 Google ads kampagner, der alle har hver sin unikke underside på hjemmesiden. Dette sammenspil mellem Google Ads og hjemmesiden gør, at hver 25 besøgende bliver til en kunde.

Tillad os at uddybe

Boesen-entreprise.dk …

… har en simpel “visitkort-hjemmeside”, der flot præsenterer virksomheden og deres arbejde

SE NÆRMERE PÅ REFERENCEN

Nordbyg-sindal.dk …

… er en tømrer i Hjørring, med speciale i tagarbejde. På hjemmesiden præsenterer de deres services og referencer.

KinImm.dk …

… sælger lækker Thaimad via deres Take-Away side. Kunderne har mulighed for at håndplukke de retter de ønsker, for derefter at bestille levering.

Se siden
Professional hjemmeside til bestcustomapps

BestCustomApps

… udvikler apps til små og store virksomheder. Med denne hjemmeside præsenterer de deres spidskompetencer