Brochure design

Der kan være mange forskellige årsager til, at der er behov for brochurer. Det kan eksempelvis være, at I som virksomhed skal til messe i Danmark eller i udlandet og gerne vil give noget fra jeres virksomhed med til eventuelle kunder, samarbejdspartnere eller lignende. Det er en ganske enkel måde, hvorpå det er muligt at få nogle af sine værdier og kerneområder delt på.

Flyer design til Flyon

Brochure design er dog ikke til at tage fejl af, og det kan være en svær opgave, da der er mange ting at have øje for. Først og fremmest er det vigtigt, at opsætningen er logisk og har den rette kronologi i forhold til selve indholdet og placering af teksten. Derudover er det også vigtigt at farverne i baggrunden ikke kommer til at gå i et med teksten, da det jo naturligvis er vigtigt, at modtageren kan læse teksten. Det er noget, vi vil kunne hjælpe jer med, da vi har erfaring og et kreativt mindset.

Bullet lorem ipsum

Bullet lorem ipsum

Bullet lorem ipsum

Bullet lorem ipsum

Størrelse og opsætning i forhold til jeres behov

Qua vores gode erfaring vil vi være i stand til at kunne opsætte et skræddersyet brochure design ud fra jeres retningslinjer. Det er blandt andet gældende i forhold til størrelse og opsætning. Det er vigtigt, at størrelsen er passende i forhold til indholdet i brochuren. Der skal eksempelvis ikke være for meget plads, der går spildt, da det vil give et dårligt indtryk. Det vil der aldrig være i design leveret af os. Vi har erfaringen og evnerne inden for feltet til også at kunne lave et design passende til netop det, I har behov for. Vi kan varetage jeres opgave, mens vi med vores erfaring også kan rådgive jer frem til de smarteste og bedste løsninger.

Vi er samarbejdsvillige, imødekommende og fleksible

Alt det ovenstående er noget, der kan lade sig gøre, fordi vi er samarbejdsvillige og fleksible. Samarbejdet er vigtigt for os, da det er vores ultimative mål at opnå jeres fulde tilfredshed, når vi har leveret brochure design. Fleksibiliteten afspejler sig blandt andet i, at vi løser alskens forskellige typer af opgaver med forskellige rammer. Vores hold af designere er særdeles kreative og har i høj grad styr på deres felt, og har også den fornødne erfaring til at lave et design, som lever op til jeres krav. Allerede fra det tidspunkt I kontakter os, vil I kunne mærke, at vi er imødekommende og glade for at samarbejde med jer.

Referencer