firmalogo boesen entreprise
firmalogo lyngby foto
firmalogo tænk visuelt
firmalogo hos
firmalogo hørhus cykler
firmalogo robotbix
Ronni LarsenLocal Alex

Yderst kompetent arbejde og kan kun anbefales herfra.

Bjarke TornagerMy Curio

Thomas gjorde et fortrinligt stykke arbejde, lige fra hjælp med idé udvikling, til design af selve vores virksomhedspræsentation. Alle deadlines blev overholdt, og oftest blev milepælene nået hurtigere end aftalt. Slutproduktet blev af yderst høj kvalitet, hvilket sidenhen er blevet bekræftet af forskellige samarbejdspartnere.

Andreas DalbøgeOnline Outwear

Vi har haft arbejdet med Thomas i forbindelse med optimering af hjemmeside design, og endte ud med et meget tilfredsstillende resultat. Thomas var særdeles hurtig til at svare tilbage på vores spørgsmål og kommentarer til det løbende arbejde, hvilket vi har sat meget pris på! Det hjalp til en hurtig og effektiv behandling af vores opgave.

Thor AndersenCafe Livingstone

Det har været en fornøjelse at arbejde med thomas.. opgaven var forstået med det samme og jeg må sige at gennem de sidste 12 år hvor jeg har arbejdet sammen med større og mindre reklame bureauer så har thomas haft den bedste og hurtigste svar tid.. han holder 100% de deadlines han giver.
tusind tak for samarbejdet er sikker på vores veje krydses igen

Design af logo hos Dam Graphics

Vi udvikler ikke ‘samlebånds-logoer”. Vi designer logoer med tanker og research bag. Gennem en god og sund proces, vil vi undersøge hvad din virksomhed står for og hvordan det kan udtrykkes gennem et smukt og stilsikkert logo design.

Vi du gerne gå skridtet videre end blot design af logo, kan vi tage dig med på en udviklende rejse, der giver hele din virksomheds visuelle identitet en gennemarbejdet grafisk linje.

Læs mere om udvikling af visuel identitet her

Logo processen fra kontakt til færdigt resultat

1. Den første snak

Vi tager en indlendende snak og synkroniserer vores tanker.

2. Research

Jeg starter det vigtige forarbejde før det grafiske arbejde går igang. Jeg undersøger dit marked og konkurrenter, og finder frem til hvor du skal positionere dig på markedet.

3. Skitsefase

Jeg tager min tegneblok frem, og begynder at skitsere forskellige idéer og tanker, som jeg har dannet udfra dialogen med dig og min egen research. Denne fase kan være rodet og forvirrende, men ender altid ud i noget konkret.

4. Konkretisering

Den eller de bedste idéer fra skitsefasen vælges ud fra mængden, konkretiseres, og sendes til dig.

5. Korrektur

Du kommenterer på det forslag jeg har sendt til dig, og kommer med feedback. Nogle gange rammer 1. forslag plet, andre gange er vores fælles forståelse lidt i ubalance, og der skal nogle korrekturrunder til.

6. Færdigt resultat

Når du har godkendt det endelige design af logo giver vi hinanden thumps up og takker for godt samarbejde. Jeg sender alle forskellige filformater til online og offline brug. Herunder knivskarp vektorgrafik, som kan skaleres til alle størrelser uden tab af kvalitet, så du kan bruge det nye logodesign på alt fra små visitkort til store facadeskilte.

Referencer på diverse grafisk materiale