Få designet et unikt firma logo

Priser fra 995 kr. + moms


Jeg elsker at lave et godt firma logo og er ultradedikeret

 

Jeg bliver svimmel af et dårligt designet logo

 

Du vil modtage knivskarp vektorgrafik

 

Du får filer til web og tryk (jpg, png, pdf, ai, eps, svg)

 

h

Designguide der beskriver farvekoder og skriftyper, og derved danner grundlaget for din virksomheds visuelle identitet

 Få designet et unikt firma logo

Jeg elsker at lave et godt firma logo og er ultradedikeret

 

Jeg bliver svimmel af et dårligt designet logo

 

Du vil modtage knivskarp vektorgrafik

 

Du får filer til web og tryk (jpg, png, pdf, ai, eps, svg)

 

h

Designguide der beskriver farvekoder og skriftyper, og derved danner grundlaget for din virksomheds visuelle identitet

 
Bestil et uforpligtende tilbud

Jeg er en passioneret logodesigner med fokus på detaljen, og et sammenhængende logo koncept.


Logo design fra kontakt til færdigt resultat


w

1. Indledende snak

Vi tager en snak og koordinerer vores tanker så godt som muligt.

2. Research

Jeg starter det vigtige forarbejde før det grafiske arbejde går igang. Jeg undersøger dit marked og konkurrenter, og finder frem til hvor du skal positionere dig på markedet.

l

3. Skitsefase

Jeg tager min tegneblok frem, og begynder at skitsere forskellige idéer og tanker, som jeg har dannet udfra dialogen med dig og min egen research. Denne fase kan være rodet og forvirrende, men ender altid ud i noget konkret.

4. Konkretisering

Den eller de bedste idéer fra skitsefasen vælges ud fra mængden, konkretiseres, og sendes til dig.

5. Korrektur

Du kommenterer på det forslag jeg har sendt til dig, og kommer med feedback. Nogle gange rammer 1. forslag plet, andre gange er vores fælles forståelse lidt i ubalance, og der skal nogle korrekturrunder til.

6. Færdigt resultat

Når du har godkendt det endelige firmalogo giver vi hinanden thumps up og takker for godt samarbejde. Jeg sender alle forskellige filformater til web og tryk. Herunder knivskarp vektorgrafik, som kan skaleres til alle størrelser uden tab af kvalitet, så du kan bruge det nye logodesign på alt fra små visitkort til store facadeskilte.

Referencer på logodesign


Bestil et uforpligtende tilbud
HUSK at bestille en uforpligtende dialog inden du smutter…

Et godt firmalogo er for mig et genkendeligt stykke grafik, der på en simpel måde udstråler et værdisæt I som virksomhed kan stå inde for. Dette kan gøres på mange måder, bare man er tro mod et stærkt koncept, som danner udgangspunkt for alle streger der bliver tegnet.

Konceptet er logoets omdrejningspunkt, og hvis dette ignoreres vil det ofte resultere i et tilfældigt og ligegyldigt design, der er svært at forholde sig til.

Så hvis I ønsker stærk symbolik og udstråling i jeres logo, så smid jeres kontaktoplysninger afsted til mig via ovenstående kontaktformular, og jeg vender tilbage hurtigst muligt tilbage.