Infografik

Spred dit budskab på en skarp og ukompliceret måde.

INFOGRAFIK forklarer bedre end tusind ord…

Bestil et uforpligtende tilbud
- vi vender straks tilbage


Hos Dam Graphics ønsker vi at skabe infografik, der er grafisk tiltalende samtidig med det er overskueligt og forklarende.

Infografik

Illustrationer

b

Tekstforfatning

Cases - Infografik

Skal vi også hjælpe dig med lækkert infografik?

BESTIL ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvad fortæller mest, ord eller billeder? De fleste vil sige billeder (et billede siger jo som bekendt mere end tusind ord). Dog er det til tider umuligt at vælge det ene frem for det andet, hvis man skal fortælle sit budskab på den rigtige måde. Her kan infografik være løsningen! Med infografik kan du visualisere dit budskab, så det fanger folks opmærksomhed og gør det mere forståeligt. Du kan bruge infografik til at få tungt og kompliceret data til at fremstå tiltalende eller forklare din virksomheds budskaber på en overbevisende måde.

Giv dig i kast med infografik!

Det er bevist, at vores hjerner elsker visuelle indtryk, og vi husker ofte informationer bedre, hvis de bliver visualiseret. Derfor er det også oplagt at inddrage infografik på din virksomheds sociale mediekanal, så dine indforståede informationer fanger folks opmærksomhed. Infografik er ligeledes et godt redskab til at få flere til at læse og forstå indholdet på dit website. Hvis du for eksempel formår at fange folks opmærksomhed på Facebook med flot infografik, kan du på dit website uddybe dit budskab med yderligere og lidt mere tunge informationer. Infografik er dermed ideelt som lokkemad, hvilket i sidste ende giver en større SEO-værdi på dit website.

Lav din egen infografik

Du behøver ikke at have en grafisk uddannelse for at lave din egen infografik. I dag kan du finde mange forskellige værktøjer online, hvor du kan bruge smukke skabeloner, der er oplagte at bruge første gang, du skal prøve kræfter med infografik. Det eneste du skal have klar, er dit indhold, så klarer værktøjet resten.

Hvilket værktøj skal du vælge?

Der findes mange forskellige værktøjer til infografik. Mange af dem er gratis at bruge eller har enkelte funktioner, der kræver betaling. Det er en god idé at være bevidst om, hvad du vil bruge infografik til, og om du er villig til at betale for ekstra funktioner.

Visme

Visme er ideelt til dig, der holder mange kundemøder og gerne vil præsentere dit indhold på en ny og interessant måde. Du kan vælge mellem forskellige skabeloner og tilføje figurer og ikoner. Hvis du vil have flere designs til rådighed, kan du nemt opgradere til Visme Premium.

Canva

Canva giver dig et hav af muligheder inden for designs. Hvis infografik er ukendt territorie for dig, kan du starte med at blive guidet igennem og se, hvilke muligheder du har med Canva. Det er både muligt at finde den perfekte skabelon samt lave din helt egen. Du kan selv ændre på størrelserne og tilføje tekst med forskellige fonts. Hvis du vil bruge infografik til sociale medier som Facebook og Instagram, er Canva ideelt, idet du kan finde skabeloner, der egner sig til disse platforme. Ligesom med Visme, kan du også her opgradere til premium-versionen for at få et endnu større udvalg og gøre dit design endnu bedre.

Piktochart

Piktochart minder til dels om Visme, og det er både brugervenligt og tilbyder adskillige designs, så du kan lave infografikker i høj kvalitet. Du finder temaer og standardskabeloner som du kan skabe dit visuelle design ud fra eller lave dit helt eget. Piktochart er gratis, og du kan nemt tilmelde dig ved at bruge Google+ eller din Facebook-konto. Hvis du er i tvivl, om du skal opgradere, kan du se dine udvidede muligheder og skabeloner inden.

infografikInfogr.am

Arbejder du ofte med data i diagrammer? Så er Infogr.am et program, du skal se nærmere på. Tal kan hurtigt blive til tør information, men ved at visualisere dem i forskellige diagrammer, kan du fange din modtagers opmærksomhed. Du får et udvalg af skabeloner, hvor du blandt andet kan lave de velkendte cirkeldiagrammer. Det er gratis at arbejde i programmet, men det kræver et abonnement, hvis du ønsker at gemme din nye infografik på computeren.

Er du blevet inspireret?

Vidste du, at du frit kan linke og dele denne artikel på de sociale medier eller på din egen hjemmeside? Så gør du det nemt for andre at læse med og blive inspireret til at lave deres egne designs med infografik.