firmalogo boesen entreprise
firmalogo lyngby foto
firmalogo tænk visuelt
firmalogo hos
firmalogo hørhus cykler
firmalogo robotbix
Bjarke TornagerMy Curio

Thomas gjorde et fortrinligt stykke arbejde, lige fra hjælp med idé udvikling, til design af selve vores virksomhedspræsentation. Alle deadlines blev overholdt, og oftest blev milepælene nået hurtigere end aftalt. Slutproduktet blev af yderst høj kvalitet, hvilket sidenhen er blevet bekræftet af forskellige samarbejdspartnere.

Ronni LarsenLocal Alex

Yderst kompetent arbejde og kan kun anbefales herfra.

Kundevenlig, lydhør, løsende og veludførende til at lave fotokonkurrencen http://aaretsfuglefoto.dk/ Brugerne af siden er glade og kan gøre det, vi har bestilt, de skal kunne. Det er vel den bedste ros. En god oplevelse. Uffe, DOF.

Andreas DalbøgeOnline Outwear

Vi har haft arbejdet med Thomas i forbindelse med optimering af hjemmeside design, og endte ud med et meget tilfredsstillende resultat. Thomas var særdeles hurtig til at svare tilbage på vores spørgsmål og kommentarer til det løbende arbejde, hvilket vi har sat meget pris på! Det hjalp til en hurtig og effektiv behandling af vores opgave.

Logo design hos Dam Graphics

Vi designer ikke ‘samlebånds-logoer”. Vi designer logoer med grundig research og tanker bag. Gennem en konstruvtiv og sund proces, vil vi finde ud af hvad den enkelte firma står for, og hvordan man kan udtrykke dens DNA gennem et smukt og stilsikkert logo design.

Har du behov for mere en blot logo design, kan vi tage dig med på en spændende rejse, som giver hele din virksomheds grafiske identitet en dybdegående grafisk linje.

Læs mere om udvikling af grafisk identitet her

Logo processen fra kontakt til færdigt resultat

1. Den første snak

Vi tager en indlendende snak og synkroniserer vores tanker.

2. Research

Jeg starter det vigtige forarbejde før det grafiske arbejde går igang. Jeg undersøger dit marked og konkurrenter, og finder frem til hvor du skal positionere dig på markedet.

3. Skitsefase

Jeg tager min tegneblok frem, og begynder at skitsere forskellige idéer og tanker, som jeg har dannet udfra dialogen med dig og min egen research. Denne fase kan være rodet og forvirrende, men ender altid ud i noget konkret.

4. Konkretisering

Den eller de bedste idéer fra skitsefasen vælges ud fra mængden, konkretiseres, og sendes til dig.

5. Korrektur

Du kommenterer på det forslag jeg har sendt til dig, og kommer med feedback. Nogle gange rammer 1. forslag plet, andre gange er vores fælles forståelse lidt i ubalance, og der skal nogle korrekturrunder til.

6. Færdigt resultat

Når du har godkendt det endelige design af logo giver vi hinanden thumps up og takker for godt samarbejde. Jeg sender alle forskellige filformater til online og offline brug. Herunder knivskarp vektorgrafik, som kan skaleres til alle størrelser uden tab af kvalitet, så du kan bruge det nye logodesign på alt fra små visitkort til store facadeskilte.

Referencer på diverse grafisk materiale