Mon vi kan samarbejde?

Det kan en uforpligtende dialog afgøre

Et team af freelancere

Mit navn er Thomas Dam Lauritsen, og i 2014 startede jeg dette grafiske designbureau ved siden af mit daglige arbejde som arkitekt.
Jeg ser den grafiske verden tæt forbundet med mit virke som arkitekt, og derfor virkede det naturligt at prøve mig af på egen hånd. Det har efterhånden kastet en del opgaver af sig, og jeg har opbygget et solidt portfolio. Det er en fantastisk måde at holde min indre idégenerator skarp, samtidig med jeg giver merværdi til små og mellemstore virksomheder.

Med tiden har jeg opbygget et solidt nerværk bestående af freelancere fra forskellige brancher. Dette gør, at jeg kan løse opgaver i de fleste størrelser.

Som hold,  prøver vi at pirre din kreativitet og tænke i nye baner, samtidig med vi forholder os til fakta, og derved ved hjælp af data kan analysere hvad der virker. Vi ser ikke os selv som nogle, der blot opfylder dit ønske, men nogle der udfordrer dig og fungerer som sparringspartner. Vores vigtigste rolle er at komme med idéer du ikke selv havde set.

Hvorfor skal du vælge os til dine opgaver?

Du skal vælge os fordi vi er dedikeret og vil gøre alt for at give din virksomhed merværdi. Vi ser ikke vores grafiske bidrag som en overfladisk polering af din virksomheds ydre, men som et dybdegående arbejde, der tager dit nuværende eller kommende brand seriøst.
Når vi arbejder på din opgave, er vi din sparringspartner og behandler dine ønsker som om de var vores egne. Vi går altid efter, at det vi arbejder med bliver stilrent. Hvad enten det drejer sig om et simpelt eller et mere sprudlende udtryk, forsøger vi hele tiden at være 100 procent tro mod konceptet, så det fremstår knivskarpt.

Samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere gør, at vi kan tilbyde en lang række ydelser. Til hver opgave stiller vi et team, bestående af dygtige freelancere.