Andreas DalbøgeOnline Outwear

Vi har haft arbejdet med Thomas i forbindelse med optimering af hjemmeside design, og endte ud med et meget tilfredsstillende resultat. Thomas var særdeles hurtig til at svare tilbage på vores spørgsmål og kommentarer til det løbende arbejde, hvilket vi har sat meget pris på! Det hjalp til en hurtig og effektiv behandling af vores opgave.

Thor AndersenCafe Livingstone

Det har været en fornøjelse at arbejde med thomas.. opgaven var forstået med det samme og jeg må sige at gennem de sidste 12 år hvor jeg har arbejdet sammen med større og mindre reklame bureauer så har thomas haft den bedste og hurtigste svar tid.. han holder 100% de deadlines han giver.
tusind tak for samarbejdet er sikker på vores veje krydses igen

Peter WichWich Massage

Jeg kan klart anbefale Thomas. Opgaven blev løst professionelt og fulgt helt til dørs.

Annette NielsenEFT Kompagniet

Thomas har været yderst samarbejdsvilling, overholdt alle aftaler og gjorde sit bedste for at hjælpe, også selvom jeg satte ham på hårdt arbejde ;-) Thomas får mine bedste anbefalinger.


Hos Dam Graphics laver vi top-professionelle hjemmesider, med alle de vigtige elementer anno 2019.

Derudover opsætter vi meget gerne de rigtige online marketing strategier, og laver på den måde en sammenhængende salgs struktur. Denne struktur samler kunder til din virksomhed, som I sidste ende styrker omsætningen i din virksomhed.


Hjemmeside til computer, tablet og mobil

Søgemaskineoptimering (SEO)

Links til din hjemmeside (linkbuilding)

Webhosting med SSL-certifikat (https)

Google Adwords

Google Analytics

Personlig rådgivning og support

Sikkerheds plugin og Backup

Opsætning af Facebook Pixel

Tekstforfatning af dygtige skribenter

Vi finder og tilpasser billeder

Online markedsføring af hjemmesiden


Professionel hjemmeside, der også tilpasser sig mobilen

Google er begyndt at forfordele mobilvenlige hjemmesider i søgeresultaterne. Derfor tilpasser en hjemmeside lavet af os, sig til alle enheder. Dette giver en langt større brugervenlighed, og det er et must for en moderne hjemmeside anno 2019.

Design, funktionalitet, og SEO i en sammenhængende treenighed

Det nytter ikke noget at have verdens flotteste hjemmesider, hvis maskineriet ikke fungerer korrekt. Siden skal være hurtig og brugervenlig, de interne links skal give mening og placeres naturlige steder. Derudover skal den tekniske SEO være på plads, så du kan komme frem på Google. Omvendt dur det heller ikke noget at du kan findes på Google, hvis dem der så rent faktisk besøger din hjemmeside forsvinder igen, fordi siden er uoverskuelig og har et utiltalende design. Der skal være en bevidst sammenhæng.

Søgemaskineoptimering
(SEO)

En professionel hjemmeside skal som minimum have en grundlæggende optimering til Google. Det vil sige:

  1. Installeret plugin´et Yoast, så der kan skrives metadata. Metadata er blandt andet den tekst der kommer frem på Google, når folk finder din hjemmeside. Derudover indsættes der her søgeord for hver underside.
  2. Siderne er hurtige og I mister derfor ikke kunder pga en langsom side
  3. Google er begyndt at forfordele mobilvenlige hjemmesider i søgeresultaterne. Derfor tilpasser alle vores hjemmesider sig mobil og tablets.

Google Analytics

En hjemmeside uden Google Analytics opsat, kan sammenlignes med at gå på jagt med bind for øjnene – man famler i blinde og kan ikke se om det man gør giver mening. Analytics bruges til at måle hvor mange besøgende der kommer til din hjemmeside, hvor de kommer fra, hvilken enhed de kommer fra, hvor gamle de er, osv, osv.

Hvis du har Google Ads opsat, kan du derudover måle hvilke annoncer der konverterer bedst og samler flest kunder/leads.

Google Search Console

Med Google Search Console kan du holde øje med dine organiske søgeord. Det er derfor også et must for en moderne hjemmeside, der også satser på andre marketing kanaler end blot de betalte.

Google Ads

Vi kan opsætte en utrolig effektiv leadgenerering gennem et sammenspil mellem Google Ads og din hjemmeside. Der hvor vi adskiller os fra et almindeligt Google Ads bureau er, at vi optimerer begge dele. Det vil sige, at når vi opsætter en annonce på Google Adwords sørger vi for at der er en underside på din hjemmeside der matcher 100%. Vi har kunder hvor vi opererer med 200 forskellige undersider, der alle matcher Google Ads annoncen 100%. Kunder, der har denne opsætning opleverer en klart højere konverteringsrater, end kunder der kører et simpelt setup uden en direkte sammenhæng mellem Google Ads annoncen og landingssiden.

Linkbuilding (offsite-SEO)

Selvom din hjemmeside har alle de SEO-tekniske aspekter opsat korrekt, er det LANGT fra nok hvis du skal havne på side 1 eller ligefrem nr 1 på Google. Det hårde arbejde ligger UDEN for din side. Det vil sige indhold omkring din side, og links fra andre hjemmesider, blogs, kataloger, og forums, mv.
Hver gang der f.eks skrives et blogindlæg om din hjemmeside, og der efterfølgende linkes til din hjemmeside vil Google belønne dig. Der skal dog ofte en hel del links til. Der findes et hav af strategier og muligheder inde for denne diciplin vi meget gerne vil fortælle mere om.

Protouch-bilpleje.dk …

… samler dagligt henvendelser via et smukt design, der spiller sammen med udvalgte CTA-funktioner  og bestillingsformularer.

MundasRens.dk …

… har over 100 Google ads kampagner, der alle har hver sin unikke underside på hjemmesiden. Dette sammenspil mellem Google Ads og hjemmesiden gør, at hver 25 besøgende bliver til en kunde.

Tillad os at uddybe

Boesen-entreprise.dk …

… har en simpel “visitkort-hjemmeside”, der flot præsenterer virksomheden og deres arbejde

SE NÆRMERE PÅ REFERENCEN

Nordbyg-sindal.dk …

… er en tømrer i Hjørring, med speciale i tagarbejde. På hjemmesiden præsenterer de deres services og referencer.

KinImm.dk …

… sælger lækker Thaimad via deres Take-Away side. Kunderne har mulighed for at håndplukke de retter de ønsker, for derefter at bestille levering.

Se siden
Professional hjemmeside til bestcustomapps

BestCustomApps

… udvikler apps til små og store virksomheder. Med denne hjemmeside præsenterer de deres spidskompetencer